Josef Koch AG

Short description

Technik, die Genuss schafft!

B

7 Following Show all

Posts (6)

Josef Koch AG September 22, 2023
Product

Membrane skinning machine EVM 5006

Membrane skinning machine – With the MAJA Membrane Skinning Machine type EVM 5004, different meat cuts, especially from pork, but also from veal, beef, game, poultry and horse, can be skinned easily and in a power-saving way.

Igeho 2023

Josef Koch AG September 22, 2023
Product

Pökomat P15 SM

Pökomat P15 - Developed with the current World economic climate in mind, we have built a machine which consists of minimal hardware and expensive components, yet still includes all the features required by small to medium size processors.

Igeho 2023

Josef Koch AG September 22, 2023
Product

Smokehouse Bastramat B850 – B2000

Smokehouse Bastramat - BASTRA systems have been specially developed for our customers’ requirements and stand out on account of their optimum product result, high efficiency, sustainable quality and environmentally friendly technology.

Igeho 2023

Josef Koch AG June 30, 2023
Product

Electric grinders EWD 114

Compact powerhouse for maximum return: Power and easy handling are just two of the many advantages of our stuffing grinder. It is equipped to not only make meat processing more efficient, but also to make cleaning easier.

Igeho 2023

Josef Koch AG June 30, 2023
Product

Bowl cutter CM 70 STL

One type for all production cases: Highest quality for every need. No matter what quantity required: Due to the versatile machine types with different bowl capacities, our bowl cutter series has the right bowl cutter for every need.

Igeho 2023

Josef Koch AG June 30, 2023
Product

Vacuum filler RVF 327

The vacuum filler RVF 327 is designed for small and medium-sized companies with frequently changing varieties and normal quantities. The series 300 is characterised by reliable, quick and easy cleaning, minimal leftovers and low energy costs.

Igeho 2023

About us

Technik, die Genuss schafft!

Die Josef Koch AG versteht sich als fortschrittlicher Partner und qualifizierter Problemlöser auf dem Gebiet industrieller und gewerblicher Nahrungsmittelproduktion. Das Schwergewicht unserer Marktleistung liegt auf dem Gebiet der Fleischproduktion. Zusätzlich zählt auch die Molkereiverarbeitung zu unseren Stärken. Durch das Umdenken der Konsumenten und dem Trend hin zu vegetarischen und veganen Nahrungsmitteln, gehört auch die Verarbeitung von pflanzlichen Produkten zu unserer Zielgruppe.

Branchenunabhängig bietet Koch Hygieneeinrichtungen sowie innovative Maschinen und Geräte für sämtliche Betriebe der Nahrungsmittelproduktion an.

Das im luzernischen Malters ansässige Familienunternehmen mit über 30 Mitarbeiterinnen und Mitarbeitern vertritt viele Qualitätsmarken von Weltfirmen auf dem Schweizer Markt und überzeugt durch eine umfassende Marktleistung.